Home2023-07-24T15:00:09+02:00

Effectieve bestrijding van spintmijt in appel met Neudosan

mei 7th, 2024|

Na een lange, natte periode hebben we momenteel te maken met stijgende temperaturen. Hierdoor loopt ook de druk van spint in appel op. Als de spintbestrijding nog niet onder controle is, kan Neudosan ingezet worden als correctiemiddel. Neudosan is veilig voor nuttige insecten en geeft geen residu. Hieronder vind je de voordelen en belangrijke aandachtspunten van het gebruik van Neudosan.

Leg de focus op spintbestrijding in sierteelt en vruchtgroenten

mei 1st, 2024|

Spint kan in korte tijd aanzienlijke schade veroorzaken aan gewassen, vooral onder warme en droge omstandigheden. Het is belangrijk om spint vroegtijdig te signaleren en te bestrijden vanwege de snelle voortplanting van dit insect. Daarnaast spelen de inzet van biologische middelen en het tijdig corrigeren een cruciale rol in een effectieve bestrijding.

Een nieuwe en krachtige speler in de gewasbescherming

Certis Belchim B.V. combineert de sterke punten van Certis Europe en Belchim Crop Protection, twee gerenommeerde bedrijven met expertise in productontwikkeling, registratie, marketing en hoogwaardige technische- en productkennis.
Met een uitgebreid en toonaangevend portfolio ondersteunen we telers en akkerbouwers met innovatieve en creatieve gewasbeschermingsoplossingen.
Go to Top