Certis actueel

11.10.2018

Certis Actueel: Latitude maakt wezenlijk verschil

Tarwehalmdoder kan vooral toeslaan bij intensieve graanteelten, maar ook op lichtere gronden. Praktijkervaringen laten zien dat Latitude in deze situaties een meeropbrengst geeft.


09.10.2018

Certis Actueel: Groen gassen

De eerste partijen consumptieaardappelen zijn ingeschuurd. Voor de beste kiemremming moet tijdig worden gestart met gassen. Dat kan nu ook door Groen gassen met Biox-M, een volledig natuurlijk product. Aardappelen en schuren blijven residuvrij. Lees hieronder meer over de unieke mogelijkheden van Biox-M.


05.10.2018

Certis Actueel: gassen, de eerste klap is een daalder waard

De eerste partijen consumptieaardappelen zijn ingeschuurd. Voor de beste kiemremming moet op tijd worden gestart met gassen. Gassen kan met Gro-Stop Fog/Electro maar nu ook met Biox-M. Voor dit bewaarseizoen geldt zeker: de eerste klap is een daalder waard!


04.10.2018

Certis Actueel: gunstige voorwaarden voor de toepassing van Monam

Eerder dit jaar zijn de toepassingsvoorwaarden voor Monam versoepeld. Ook de omstandigheden in het veld zijn momenteel gunstig voor een optimale inzet van Monam.


04.10.2018

Certis Actueel: kiemremming vanaf de start

Het rooien van de aardappelen is volop bezig. De laatste percelen zijn binnenkort aan de beurt. In de bewaring kunnen we onrustige aardappelen verwachten. Laat u niet verrassen! Zorg vanaf de start voor een goede en optimale kiemremming.