Certis actueel

09.08.2018

Certis Actueel: nieuwe fungiciden blijken toppers

Uit recent onderzoek blijkt dat nieuwkomers Karma en Frupica goed presteren bij hoge meeldauw druk. Naast het vertrouwde middel Fungaflash, laat Frupica een goede duurwerking zien. De biologische Karma heeft een zeer sterke aanvangswerking.


26.07.2018

Certis Actueel: de juiste strategie voor vast spuiten bij warm weer

De oogst staat al weer bijna voor de deur. Dat betekent dat vast spuiten actueel is. De huidige zeer zomerse omstandigheden vragen wellicht om een aanpassing in uw strategie.


25.07.2018

Certis Actueel: Turex onmisbaar puzzelstuk in aanpak tegen rupsen

Rupsen zijn op dit moment volop actief. De inzet van het bacteriepreparaat Turex is een effectieve oplossing, maar vraagt wel om een juiste behandeling.


18.07.2018

Certis Actueel: alert zijn op meeldauw in aardbei (Karma)

De temperaturen zijn hoog en de nachten worden vochtiger. Dit zijn gunstige omstandigheden voor meeldauw. Karma is een effectieve meeldauwbestrijder zonder MRL en wachttijd.


17.07.2018

Certis Actueel: Azatin ideale vakantiekracht

Veel mensen genieten al weken van de zomerse omstandigheden, zeker nu de vakantie voor de deur staat. Ook diverse insecten vinden dit heerlijk. Een aantal nuttige insecten hebben het echter zwaar om de schadelijke goed in toom te houden. Laat u niet verrassen door een insectentoename en zet tijdig een goede (vakantie)hulp in.