Certis actueel

16.07.2018

Certis Actueel: toepassingsmoment Crown MH in uien

De eerste uienpercelen beginnen nu al te strijken. Dat is vroeger dan in andere jaren. Bekijk het perceel om het juiste moment voor de toepassing van Crown MH te bepalen.


16.07.2018

Certis Actueel: Biox-M nieuw in portfolio van Certis

Graag informeren wij u dat Certis Europe B.V. de Biox-M distributierechten heeft verkregen van de firma Xeda International S.A. Het product is een natuurlijke kiemremmer op basis van groene muntolie. Certis brengt het met ingang van het komende bewaarseizoen op de Nederlandse markt.


10.07.2018

Certis Actueel: Applaud goed inzetten tegen lastige insecten

Applaud is een goede integreerbare oplossing bij aanwezigheid van wittevlieg, wolluis of schildluis. De druk van deze insecten neemt op diverse plaatsen toe. In deze Actueel de aandachtspunten voor een optimale inzet van Applaud op een rij.


09.07.2018

Certis Actueel: inzet Crown MH in vroege aardappelen

Vroege (tafel) aardappelen zijn al behoorlijk ontwikkeld. Door de huidige droge en warme weersomstandigheden vraagt de inzet van Crown MH voor de kiemremming of vermindering van aardappelopslag extra aandacht.


04.07.2018

Certis Actueel: loofdoding in pootgoed

Het is alweer zover dat de eerste percelen doodgespoten worden. De omstandigheden op de percelen zijn droog. Een goede stengeldoder, die onder natte en droge omstandigheden goed werkt en geen naveleindrot veroorzaakt, is van belang.