Skip to the navigation Skip to the content

Certis Actueel

Certis steunt Stichting Het Vergeten Kind

Het is al jaren een goede gewoonte van Certis rondom de feestdagen een goed doel te ondersteunen in plaats van het versturen van kerstkaarten naar relaties.

Dit jaar steunen wij Alisha Hansma en Steven Joosten die met hun deelname aan de Noordkaap Challenge geld ophalen voor Stichting Het Vergeten Kind. 

De Noordkaap Challenge is een charity roadtrip, van 3 t/m 15 december 2021, naar het meest noordelijke puntje van Europa. Door onderweg opdrachten af te tikken halen de teams geld op voor het goede doel.

Certis heeft Alisha en Steven de opdracht gegeven om Siep de Certis beer als reisgenoot mee te nemen op hun trip en onderweg verslag te doen van zijn avonturen. Na de reis geven zij Siep aan een woongroep van Het Vergeten Kind met een fotoboek van zijn avonturen tijdens de Noordkaap Challenge. 

Over Stichting Het Vergeten Kind 
Stichting Het Vergeten Kind zet zich in voor kinderen in Nederland die het moeilijk hebben, omdat er thuis veel problemen zijn. Soms is de situatie zo ernstig dat ze niet meer bij hun ouders wonen. Het doel is dat al deze kinderen zich gehoord en gezien voelen, op een veilige en stabiele plek wonen en zich positief kunnen ontwikkelen. Zodat ze hun eigen plek vinden in de maatschappij. 

Meer informatie over Het Vergeten Kind >>