Skip to the navigation Skip to the content

Certis Actueel

Drie vragen aan technisch adviseur Aron Boerefijn

Sinds 1 november 2021 is Aron Boerefijn bij Certis NL aan het werk als Technisch Adviseur Glastuinbouw. Afgelopen maanden heeft hij veel kennis van de producten en de klanten opgedaan en hebben de eerste (online) ontmoetingen plaatsgevonden. Door de beperkingen tijdens de pandemie is kennismaking met relaties lastiger dan anders, vandaar (nogmaals) een schriftelijke kennismaking. In deze mail drie vragen aan Aron en zijn contactgegevens.

Wat is je achtergrond?
Aron: Ik ben 28 jaar oud en woon in Nieuwendijk. Geboren in een familie van rozentelers had ik al vroeg affiniteit met de glastuinbouw. Na afronding van de opleiding Toegepaste Biologie ben ik enkele jaren actief geweest als netwerkcoördinator Chrysant en Themaspecialist plantgezondheid bij Glastuinbouw Nederland.

Wat zijn jouw doelen voor de komende periode?
Aron: Mijn focus blijft liggen op het beter leren kennen van het productenportfolio van Certis NL. Dit doe ik deels intern maar ik probeer de komende tijd zo veel mogelijk adviseurs en telers te ontmoeten om te horen waar zij behoefte aan hebben.

Waar kunnen adviseurs met hun vragen terecht?
Aron: Voor alle vragen met betrekking tot de glastuinbouw kunnen adviseurs en klanten bij mij terecht. Daarnaast sta ik ook altijd open voor een nadere kennismaking. Ik ben bereikbaar via mobiel en mail (zie contactgegevens hieronder).

Contactgegevens
Aron Boerefijn, Technisch Adviseur Glastuinbouw
06 2220 2752
boerefijncertiseurope.nl