Skip to the navigation Skip to the content

Certis Actueel

Met veel plezier verwelkomen wij Kim Magnée

Kim Magnée is op 21 februari bij ons gestart en maakt als Product Development Specialist deel uit van het Productontwikkelings- en Registratieteam.

Na haar studie Biologie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen heeft Kim een master Plantenwetenschappen aan de WUR gedaan met specialisaties in fytopathologie en bio-interacties. Ze is gepromoveerd op onderzoek naar tolerantie tegen damping-off in spinazie. In haar functie als Product Development Specialist zal Kim zich voornamelijk richten op het ontwikkelen van nieuwe producten en oplossingen voor de glastuinbouw, fruit en vollegrondsgroenten.

“De Nederlandse land- en tuinbouw staat voor een groeiende uitdaging. Het telen van weerbare planten en teeltsystemen en het bewuster omgaan met gewasbeschermingsmiddelen wordt steeds belangrijker. Er zijn continu nieuwe producten nodig die voldoen aan de veranderende regelgeving en die passen bij een duurzamere teelt. Ik kijk er naar uit om hieraan een bijdrage te leveren vanuit Certis”, aldus Kim.

 “Wij zijn blij met de komst van Kim. Het is goed om mensen in het team te hebben die met een frisse blik naar gewasbescherming kijken. Ik ben er dan ook van overtuigd dat ze met haar kennis een waardevolle aanvulling is in ons team”, vult Zeger van Oudheusden, Technisch Manager aan.

Welkom Kim, we wensen je veel succes en werkplezier!